ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέα απόπειρα ψήφισης του προϋπολογισμού απόψε από το Δημοτικό Συμβούλιο!
12-01-2018 08:48:52

Σήμερα Παρασκευή θα γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία αναμένεται να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2018 και έτσι να κυλήσει ομαλά η διαδικασία λειτουργίας του Δήμου. 

Η νέα πρόσκληση για τη συνεδρίαση έγινε γνωστή αυτή την εβδομάδα  και το Δημοτικό Συμβούλιο θα συγκληθεί απόψε στις 8.30 το βράδυ με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης για το έτος 2018.   

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη σύγκληση του οργάνου δεν υπήρξε απαρτία και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος ανησυχίας γιατί οι απουσίες καταγράφηκαν συνειδητά από την πλευρά της πλειοψηφίας. Σε κείνη τη συνεδρίαση που έγινε στις 27 Δεκεμβρίου, το ψηφοδέλτιο της μείζονος αντιπολίτευσης αποχώρησε από τη συνεδρίαση ενώ απουσίες είχαμε από όλα τα ψηφοδέλτια της μειοψηφίας.  Τώρα εκφράζεται έντονος προβληματισμός για το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η ίδια τακτική ενώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσουν ψήφο  στη δημοτική αρχή.   

Το ύψος του προϋπολογισμού είναι 51.156.585 ευρώ και η έγκρισή του είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει ο Δήμος.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 το βράδυ, ενώ λίγο ενωρίτερα, δηλαδή στις 7 θα γίνει κι άλλο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αφορά την έγκριση των προϋπολογισμών του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και της ΚΕΔΗΖ.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment