ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η υπόθεση της οφειλής προς το ΦοΔΣΑ
12-01-2018 08:45:21

Στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζακύνθου, αναμένεται να γίνει συζήτηση για το ζήτημα της μεγάλης οφειλής που παρουσιάζεται  να έχει ο Δήμος προς το ΦοΔΣΑ και να ληφθούν αποφάσεις για προσφυγές κατά της απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 152.

Την παραπάνω πληροφορία μας έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νίκος Μαρίνος, που παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, καθώς υπάρχει μεγάλη αγωνία για την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μαρίνος, ο οποίος πρόσφατα είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, υπάρχει μια οικονομική έκθεση της περιόδου 2007- 2015, στην οποία δεν αναγνωρίζεται αυτή η επίμαχη οφειλή. Το στοιχείο αυτό δεν εστάλη στην Επιτροπή για να ληφθεί υπόψη στην απόφασή της με την οποία ζητείται να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του ΦοΔΣΑ η οφειλή ύψους 5.345.500,8 ευρώ από το Δήμο.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση ορισμού δικηγόρου που θα προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής μέσα στα πολύ στενά περιθώρια που υπάρχουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η προθεσμία λήγει στις 19 Ιανουαρίου.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment