ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
“Χρονιά ορόσημο το 2018” επισημαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
11-01-2018 12:56:00

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Παλλατίνο, πραγματοποιείται η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κύριο ομιλητή το Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και με αυτή την αφορμή τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησαν χθες Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Καθώς πρόκειται για  την πρώτη  πολιτική εκδήλωση της χρονιάς, στην οποία θα γίνει αναφορά σε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και σε τοπικά θέματα, οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής έκαναν λόγο για μια χρονιά – ορόσημο για την Χώρα και τους πολίτες της, ειδικά αυτούς που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αντώνης Κασσιμάτης, υποστήριξε πως ο χαρακτηρισμός της νέας χρονιάς ως «σταθμό» και «Ορόσημο» για την Ελλάδα, αιτιολογείται από την πεποίθηση πως τον Αύγουστο ολοκληρώνεται η μνημονιακή εποπτεία.

«Το πρόγραμμα της εποπτείας και των Μνημονίων ολοκληρώνεται όπως επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις αλλά και οι διεθνείς παρατηρητές. Η xώρα μας παίρνει μια στροφή, εγκαινιάζοντας την ανάπτυξη όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Κασσιμάτης σημείωσε πως η παρουσία ενός κεντρικού προσώπου της πολιτικής σκηνής όπως είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει από πρώτο χέρι και τα προβλήματα του νησιού, θα δώσει ειδική βαρύτητα στην πρώτη πολιτική εκδήλωση της χρονιάς, στην οποία εκτός από τους στόχους για την νέα χρονιά και τον απολογισμό της προηγούμενης, θα δοθεί η ευκαιρία να εκφραστούν παρατηρήσεις, απορίες αλλά και κριτική.

«Υπήρξαν αρνητικές συνέπειες από την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής και θέλουμε να εξηγήσουμε πως θα γίνει αυτή η στροφή» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσιμάτης.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment