ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
Ας συνεννοηθούν οι υπηρεσίες ενόψει του καλοκαιριού! 10-01-2018 11:29:18

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά στις μέρες μας υπάρχει η ανάγκη να οργανωθεί καλύτερα ο τόπος μας ενόψει το επερχόμενου τουριστικού ρεύματος που φέτος, όπως μαθαίνουμε, θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και καμία εξαγγελία δεν έχει γίνει για το αν θα επιδιορθωθεί για παράδειγμα το οδικό δίκτυο που σε πολλούς δρόμους είναι κατεστραμμένο, από το τι θα γίνει με τα αποχετευτικά των νέων ξενοδοχείων που χτίζονται και για πως θα αναδιοργανωθεί το σύστημα της καθαριότητας, που ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο Λίβα, χρειάζεται οχήματα και προσωπικό για να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του καλοκαιριού.

Υπάρχουν και πολλά άλλα σοβαρά ζητήματα για τα οποία δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι το εντυπωσιακό και πολύ φοβόμαστε πως θα φτάσουμε στην Άνοιξη με πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Προϋπόθεση για να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις με τα παραπάνω προβλήματα θα είναι να υπάρξει συνεννόηση και σχεδιασμός τόσο από το Δήμο όσο και από την Περιφέρεια. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις να υπάρξει και κοινή δράση. Όσο κι αν υπάρχουν δυσκολίες επικοινωνίας και συνεννόησης θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες διότι οι μέρες περνούν και πλησιάζουμε πλέον προς την Άνοιξη.

Φ.Σ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας