ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι στο Καταστάρι!
09-01-2018 08:42:42

Μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία όσοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση κατά της απόφασης ανακήρυξης των υποψηφίων συμβούλων για το τοπικό συμβούλιο του Κατασταρίου. Οι υποψηφιότητες αφορούν τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο 6 Ιανουαρίου και προχώρησε στην απόφαση ανακήρυξης τριών υποψηφίων από το συνδυασμό της πλειοψηφίας «Μάχη για τη Ζάκυνθο» και πιο συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Βούτου του Αλεξάνδρου, του Νικόλαου Ιορδανίδη του Δημητρίου και του Νικόλαου Κιουλάνη του Ευαγγέλου

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ονομάτων ξεκίνησαν και οι πρώτες πληροφορίες περί απόσυρσης μιας εκ των τριών υποψηφιοτήτων, ωστόσο αφενός ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση επ΄ αυτού, αφετέρου υπάρχει προθεσμία μέχρι το Σάββατο για μια τέτοια διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας μας, το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής για συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι έντονο και ήδη ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης «Μάχη για τη Ζάκυνθο» διεμήνυσε πως δε θα συμμετέχει στις εκλογές,.

Σημειώνεται πως προβλέπεται η εκλογή 4 τακτικών και 5 αναπληρωματικών μελών, αφού το Τοπικό Συμβούλιο Κατασταρίου σήμερα έχει ένα μόνο μέλος.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment