ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με δυο πέναλτι ηττήθηκε η Ζάκυνθος στην Αμαλιάδα (2-0)
08-01-2018 08:55:56

Μια πολύ καλή Ζάκυνθος δεν πήρε αυτό που άξιζε μέσα στην Αμαλιάδα καθώς ο Αστέρας με 2 πέναλτι λύγισε τους νησιώτες που είχαν σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με τη Ζάκυνθο να πληρώνει δύο άσχημε στιγμές στην περιοχή της,  την έλλειψη βάθους στο ρόστερ της αλλά και την έλλειψη δυνάμεων μετά το 60΄ του αγώνα

Δεν μπόρεσε να μείνει έως το τέλος όρθια η Ζακύνθος μέσα στην Αμαλιάδα και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα μπαίνοντας με το αριστερό στο 2018. Οι νησιώτες πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος γεμίζοντας προσδοκίες τους απανταχού φίλους της ομάδας ότι η συνέχεια θα ήταν ανάλογη!

Η πραγματικότητα όμως του Β΄ μέρους ήταν διαφορετική καθώς εκεί όπου η ομάδα του Αστέρα είχε «βραχυκυκλώσει»  ήρθαν τα δύο πέναλτι και άλλαξαν άρδην την εικόνα στο «τοπίο»… Βέβαια και άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο για να έρθει αυτή η ήττα. Η είσοδος που έμπειρου Μαρουκάκη στον αγωνιστικό χώρο και συνδυασμό με την κούραση των παικτών της Ζακύνθου έφεραν τα πάνω κάτω.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο του ΕΡΜΗ

Πηγή φωτογραφίας: vaggelis dimitropoulos


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment