Συντάκτες

Φίλιππος Συνετός
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων με προϋπηρεσία στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ενώ διετέλεσε ανταποκριτής των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στη Νομική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και Μάρκετινγκ στο ΤΕΙ Αθήνας. Έχει εκπροσωπήσει την ΕΣΗΕΠΗΝ σε δημοσιογραφικά συνέδρια και ημερίδες και τελευταία δίδαξε στο θερινό σχολείο του ΤΕΙ Ιόνιων νησιών στην Κεφαλλονιά. Εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων.

ph.synetos@ermisnews.gr
Αγγελική Ξενόφου
Συντάκτης

Δημοσιογράφος-Διευθύντρια της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στη Νομική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή δημοσιογραφικά συνέδρια και έχει δώσει διαλέξεις για τον απόδημο ελληνισμό σε Αμερική και Αυστραλία.

a.ksenofou@ermisnews.gr
Μαριλένα Παπαδάτου
Συντάκτης

Δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ από το 2005. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

m.papadatou@ermisnews.gr
Κωvσταντίνος Συνετός
Συντάκτης

Έχει σπουδάσει Επικοινωνία στο Deree College. Δημοσιογράφος με προϋπηρεσία στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την εφημερίδα ΕΡΜΗΣ από το 2008.

k.synetos@ermisnews.gr
Σωκράτης Λειβαδάς
Συντάκτης

Τελειόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας, επικοινωνίας και εκδοτικής δραστηριότητας, του Πανεπιστημίου σπουδών του  Μπάρι (Ιταλίας). Γνωρίζει Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά και Πορτογαλικά. Εργάζεται σαν αθλητικός ρεπόρτερ και ραδιοφωνικός παραγωγός, στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο του Ερμή από το 2008.

s.leivadas@ermisnews.gr

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας