Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ -Ε- ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ:
Δ. Ποταμίτης: “Είναι εξοργιστικό να εγκαινιάζουν ένα έργο προσωρινό και πρόχειρο”
11-07-2018 12:25:04

Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, με σημαντικότερη αυτή που αφορά την αποχώρηση του Στ.Θεοδωράκη σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο δικηγόρος Δημ. Ποταμίτης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ποταμίτης στηλίτευσε την στάση του κ. Θεοδωράκη, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν εκφράζει και το σύνολο των ψηφοφόρων και των στελεχών του Ποταμιού, ενώ σε τοπικό επίπεδο ανέφερε πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν είχε εκπροσώπηση στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ποταμίτης σχολίασε και την «προειδοποίηση» Καμμένου για το Μακεδονικό ενώ αναφέρθηκε και σε τοπικά θέματα, όπως τα εγκαίνια της στρατιωτικής γέφυρας που έγιναν πριν από δύο εβδομάδες.

«Αυτό που γνωρίζουμε σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι πως τα περισσότερα στελέχη από το Ποτάμι έχουν παραμείνει, σε ποσοστό συντριπτικό και ο μόνος που τελικά αποχώρησε ήταν ο κ. Θεοδωράκης . Η συμπεριφορά του θυμίζει μικρό παιδί γιατί ο ίδιος θέλησε να συμμετέχει στο Κίνημα Αλλαγής, έβαλε υποψηφιότητα, δεν τα κατάφερε και προφανώς στην πορεία, που είδε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και αποχώρησε. Αυτή η συμπεριφορά είναι παιδαριώδης» ανέφερε ο κ. Ποταμίτης, συμπληρώνοντας πως το εγχείρημα του Κινήματος Αλλαγής δεν αφορά το «άθροισμα» προσώπων ή κομμάτων, αλλά το ουσιαστικό άνοιγμα προς την Κοινωνία και τους πολίτες.

«Ο πυρήνας του Κινήματος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν το επισημαίνουμε γιατί θέλουμε να είμαστε ηγεμόνες, καθώς στα συντονιστικά όργανα συμμετέχουν όλοι οι χώροι. Όλα τα στελέχη έχουν λόγο και αυτά που λέει ο κ. Θεοδωράκης για την αποχώρηση του δεν έχουν βάση» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως σε τοπικό επίπεδο υπήρχε εκπροσώπηση στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, αλλά εδώ και πολλούς μήνες έχει αποχωρήσει.

Για τον κ. Καμμένο δε, σημείωσε πως η σχέση Καμένου –Τσίπρα μοιάζει με παντρεμένο ζευγάρι που τσακώνεται μπροστά στον κόσμο αλλά δε χωρίζει, αφού υπάρχει η αγωνία να μη χάσουν την …καρέκλα.

Σε σχέση με την τοπική επικαιρότητα σημείωσε πως όταν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν συμμετέχουν στελέχη από το χώρο που εκπροσωπεί, με όλα τα λάθη και τις παραλείψεις που μπορεί να υπήρχαν καθώς δεν υπάρχει κάποιος που να δρα και να μην κάνει λάθος, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

«Στο Δήμο, όλα τα ζητήματα από τις τελευταίες δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα, πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το ίδιο συμβαίνει και σε επίπεδο Περιφέρειας , όπου η ΑΝΑΣΑ του κ. Γαλιατσάτου έγινε κόμπος στο λαιμό των κατοίκων της ΠΙΝ. Πέρα από επισκέψεις και μικρά έργα δεν έχουμε δει» ανέφερε.

Τέλος για την πολυσυζητημένη γέφυρα στον Άγιο Χαραλάμπη, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο γ παρούσα Κυβέρνηση δεν έκανε ένα έργο ουσίας στην περιοχή , ακόμη και σιδερένια.

«Το εξοργιστικό είναι πως ένα έργο προσωρινό και πρόχειρο, όσο και αν λύνει κάποια προβλήματα, δεν έρχεσαι να το εγκαινιάσεις! Είναι σαν να εγκαινιάζεις μια αίθουσα προκάτ σε κάποιο σχολείο! Αυτό συνέβη γιατί δεν έχουν κανένα άλλο έργο να εγκαινιάσουν παρά το γεγονός ότι υπάρχει ζακυνθινός Υπουργός στην Κυβέρνηση» σχολίασε.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment