ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φλόγα Κυψέλης: Με Αλ. Αντίοχο και τη νέα χρονιά, συμφωνία με Μαφρέδα-Πολίτη, πολύ κοντά ο Τσώλης
07-07-2018 12:29:16

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Φλόγας Κυψέλης με κεντρικό θέμα τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Καλογερίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν ότι η Φλόγα θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό της και θα κάνει προσπάθειες να το ενισχύσει, έτσι ώστε η ιστορική ομάδα να βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας, εκεί που ουσιαστικά ανήκει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις.

Για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει ο Αλέκος Αντίοχος ο οποίος γνωρίζει το ρόστερ και είναι ικανός να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Πολίτη έναν έμπειρο μέσο ο οποίος για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναρτεμισιακού και με τον Διονύσιο Μαμφρέδα τον έμπειρο τερματοφύλακα που ξέρει απ΄ έξω την Β΄ κατηγορία.

Αυτές είναι οι δυο πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα, επίσης στο στόχαστρο της ομάδας είναι ο νεαρός ακραίος αμυντικός Ιάσονας Τσώλης που αγωνίζεται στην ομάδα του Αχιλλέα. Με δεδομένο ότι πέρυσι η Φλόγα έφτασε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, κυρίως στον Α΄ γύρο όπου ήταν στις πρώτες θέσεις, φέτος ο πήχης θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Οι άνθρωποι του Συλλόγου δεν τον λένε αλλά όλα δείχνουν ότι η ομάδα θέλει την άνοδο και γιατί όχι το πρωτάθλημα.

Πηγή άρθρου:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment