ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Ο ζακυνθινός τρομπετίστας Διονύσης Αγαλιανός στο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού
02-07-2018 08:30:00

Με τον κορυφαίο Τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανό και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κορυφαίου τρομπετίστα, Παναγιώτη Μπαλαμού θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου 2018, στο Αγρόκτημα "Αμφίκαια" το 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού.  

Ο Διονύσης Αγαλιανός, γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1978. Ξεκίνησε τα πρώτα τού μουσικά βήματα στη Φιλαρμονική τού Δήμου Ζακύνθου. Αργότερα συνέχισε τής σπουδές τού στο Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Νίκο Ξανθούλη και πήρε το Δίπλωμα του από το Ωρφείο Ωδείο ΜΕ καθηγητή τον Ι. Καραμπέτσο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Τρομπέτας εντός και εκτός Ελλάδος με διακεκριμένους καθηγητές. Συνεργάζεται με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, έχει συμπράξει με την Λυρική Σκηνή, με την Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και είναι Α' Κορυφαίος στη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και μόνιμο μέλος στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη οι διεθνούς φήμης, Έλληνες Σολίστ και Καθηγητές, Σπύρος Φαρρούγγιας στο Τρομπόνι, Χρήστος Καλούδης στο Κόρνο, Γιάννης Καραγιαννίδης στο Κλαρίνο, Σάκης Μυρώνης στην Τούμπα, Θοδωρής Μαυρομμάτης στο Φλάουτο, ενώ στην συνοδεία θα είναι η πιανίστα Χρύσα Γρένδα.

Επίσημος Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι ο "Θρύλος" των Πνευστών, Αντώνης Γεροχριστοδούλου, που υπήρξε πρώτος τρομπονίστας στην Συμφωνική Ορχήστρα Beethoven της Βόννης. Προσκεκλημένες επίσης είναι οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες, "Καποδίστριας" Κέρκυρας, Δημοτική Δερβενίου και Δημοτική Ξυλοκάστρου, ενώ στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις.

Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του Αγροκτήματος, με θέα τον Παρνασσό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό της περιοχής.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment