ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ
Χαμόγελα και ευχές στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της ΝΟΔΕ
16-05-2018 12:25:53

Παρουσία των περισσότερων από τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος η τελετή παράδοσης – παραλαβής, από τον τέως Πρόεδρο Κώστα Κόκλα, στον νεοεκλεγέντα Διονύση Καρδιανό Μπούκιο που δέχτηκε για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στις σύντομες δηλώσεις τους ο απελθών αλλά και ο νέος Πρόεδρος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το κλίμα ενότητας που αποτυπώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα στις προσεχείς εκλογές.

«Η μαζική συμμετοχή των μελών μας δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Θέλω να συγχαρώ τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, των τοπικών οργανώσεων και τους συνέδρους και να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους για την καθαρή και έντιμη διαδικασία των εκλογών, τους χαμηλούς τόνους και το κλίμα ενότητας, που αποτυπώνει την ωριμότητα της παράταξης που είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα. Θεωρώ πως έχει γίνει ένα σημαντικό έργο, έχουν μπει οι βάσεις και με την εμπειρία του νέου Προέδρου και την πολύ καλή σύνδεση της Νομαρχιακής Επιτροπής, προχωρούμε όλοι ενωμένοι και δυνατοί. Η Ζάκυνθος αλλά και ολόκληρη η Χώρα πρέπει να αλλάξουν σελίδα» σημείωσε ο τέως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Κόκλας που τόνισε πως θα είναι στο πλευρό του νέου Προέδρου.

Και από την πλευρά του ο Διονύσης Καρδιανός επεσήμανε το κλίμα ενότητας που διαπιστώθηκε στην παράταξη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και επανέλαβε πως στόχος δεν είναι να αλλάξουμε σελίδα, αλλά μυαλά και αυτό είναι που θα κάνει η Νομαρχιακή Επιτροπή, οι Τοπικές Επιτροπές και τα μέλη του κόμματος.

«Χωρίς να παρεξηγηθώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την νεολαία, τα άξια παιδιά με μόρφωση που εργάζονται με χαμηλούς μισθούς και λίγα ένσημα και είναι το μέλλον της παράταξης και του τόπου μας» ανέφερε ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, προαναγγέλλοντας την πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ το αργότερο μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment