ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Αυτόφωρο και καταδίκη 6 μηνών για απρόκλητη επίθεση κατά αστυνομικού οχήματος
12-02-2018 08:30:42

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε ένας 42χρονος συμπολίτης μας που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο όχημα της Αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο έξω από το δικαστικό μέγαρο, καθώς εκείνη την ώρα γινόταν μεταγωγή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν εκδώσει πρόστιμο στον 42χρονο, για παράνομη στάθμευση του οχήματος του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ο 42χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του το όχημα της Αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο στην γνωστή θέση όπου σταθμεύουν τα περιπολικά ή τα οχήματα της ασφάλειας όταν γίνεται μεταγωγή, δηλαδή στην αριστερή πλευρά του κτηρίου.

Ακολούθησε επεισόδιο και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του συμπολίτη μας για αντίσταση, απείθεια και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο της Αστυνομίας εις βάρος του υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης 40
μηνών για πλαστογραφία και απάτη. Στον 42χρονο αποδόθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι παλιές καταδικαστικές αποφάσεις είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν εκτελέστηκαν.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment