ΓΙΑ 200 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ
Βεβαίωση στην Εφορία αν δεν γίνει πληρωμή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου
13-01-2018 11:43:10

Οι κτηνοτρόφοι του νομού μας οι οποίοι επιδοτούνται και είναι στις καταστάσεις για τους επιλέξιμους βοσκοτόπους θα πρέπει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να έχουν πληρώσει τις οφειλές τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα χρήματα θα καταλογιστούν μέσω της Εφορίας.

Για το θέμα αυτό έχει γίνει ενημέρωση από το Δήμο αλλά και από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να μην υπάρξουν επιβαρύνσεις στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- αν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου δεν έχει γίνει η πληρωμή, τότε θα δοθεί στη Δ.Ο.Υ. κατάσταση με τους οφειλέτες και τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά και θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία για οφειλές στο δημόσιο με παρακρατήσεις και κατασχέσεις.

Πρόσφατα ο Δήμος με ανακοίνωσή του έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους: 

Όσοι από τους κτηνοτρόφους του νομού Ζακύνθου δεν  πρόλαβαν να λάβουν γνώση για τις καταστάσεις κατανομής μεριδίων επιλέξιμων βοσκοτόπων ετών 2016 και 2017 και δεν πλήρωσαν τα τέλη, μπορούν να το πράξουν έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018. 

Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να μεταβούν στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου στο ΞΕΝΙΑ (1ος όροφος) και ώρες 8:00-14:00, προκειμένου να ενημερωθούν. Εν συνεχεία θα πρέπει να προσκομίσουν το αποδεικτικό καταβολής των τελών στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτην/κής της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου. 

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση μη καταβολής του ποσού, η αρμόδια ΔΑΟΚ της Περιφέρειας προχωρά στη σύνταξη χρηματικού καταλόγου, ο οποίος συνοδεύεται από περιληπτική Κατάσταση Βεβαίωσης Οφειλής και τον αποστέλλει στην αρμόδια για τη φορολογία εισοδήματος Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) του υπόχρεου, προκειμένου αυτή να προχωρήσει στην ταμειακή βεβαίωση του χρέους, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 356/1974 «Περί Κώδικος Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων (Α' 90), όπως ισχύει. Τηλέφωνο  για πληροφορίες 2695027722.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment