ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΦΕΙΛΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΦοΣΔΑ - Ανησυχούν οι εργαζόμενοι μετά την αναγνώριση της οφειλής των 5,3 εκ.!
11-01-2018 12:15:35

Η τελευταία εξέλιξη που αφορά την «αναγνώριση» του ποσού των 5.345.500 ευρώ ως οφειλή του Δήμου Ζακυνθίων προς το ΦοΣΔΑ, με την ένταξη του ποσού αυτού στον προϋπολογισμό του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για το 2017, έχει θορυβήσει το Σύλλογο των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να ανησυχούν στο ενδεχόμενο ο Φορέας να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά μέσω αναγκαστικών  κατασχέσεων!

Προς το παρόν αφενός δεν γνωρίζουμε αν μια τέτοια διαδικασία μπορεί να γίνει, αφετέρου δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ή ένδειξη προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο ο Σύλλογος διά του διοικητικού του συμβουλίου φαίνεται να θέλει να στείλει σαφές μήνυμα πως δε θα επιτρέψει να συμβεί! Η έντονη ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι οι  πρώτοι τραπεζικοί λογαριασμοί που «κινδυνεύουν» από πιθανή κατάσχεση είναι, σύμφωνα με το Σύλλογο αυτοί που αφορούν την μισθοδοσία τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε αντιπροσωπεία του Συλλόγου είχε μια ανεπίσημη συνάντηση με υπεύθυνους για τα οικονομικά του Φορέα ζητώντας πληροφορίες και φαίνεται να παρακολουθούν τις εξελίξεις από κοντά.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment