ΣΥΣΚΕΨΗ ''ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Νέες προσπάθειες για την παραλαβή με νέα δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων στο Λίβα!
14-11-2017 12:00:43

Σε μια σύσκεψη που τελικά πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών», παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, συζητήθηκε εξαντλητικά το θέμα της παραλαβής του εξοπλισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ζακύνθου και εγκαταστάθηκε στο Λίβα αλλά η αρμόδια Επιτροπή δεν τον παραλαμβάνει καθώς διαπίστωσε προβλήματα και αποκλίσεις.

Η διαδικασία όπως φαίνεται βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά το  απορριπτικό πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής  και αυτό στο οποίο συμφώνησαν οι εμπλεκόμενοι είναι να ακολουθήσει νέα δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων στο Λίβα, σε μια προσπάθεια να τακτοποιηθούν οριστικά οι εκκρεμότητες.

Στην χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς στο Πνευματικό Κέντρο, παρευρέθηκαν εκτός από τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες από το Δήμο και το Φορέα Διαχείρισης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, οι δύο ανάδοχοι προμηθευτές αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, όπως οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Αρμένης και Α. Κασσιμάτης αλλά και οι κ.κ. Κοντονής και Κόκλας.

Αν και όπως πληροφορηθήκαμε δεν έλειψαν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, με πολλούς από τους συμμετέχοντες να διατηρούν μετά την σύσκεψη επιφυλάξεις σε σχέση με το τι τελικά προέκυψε, κοινή ¨γραμμή» στην οποία όλοι φαίνεται να κατευθύνονται είναι να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να παραληφθεί ο εξοπλισμός και να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα ο κίνδυνος να γεμίσουν και πάλι σκουπίδια οι δρόμοι.

Να σημειωθεί πως στην σύσκεψη τηρήθηκαν πρακτικά ενώ σήμερα ο ίδιος ο Δήμαρχος παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει την κοινή γνώμη.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment