ΙΟΝΙΟ
Η Kefalonian Lines στην 33η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia
13-11-2017 10:38:00

Στην 33η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, η οποία φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του "Ιωάννης Βελίδης" στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου, συμμετείχε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Kefalonian Lines διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο, τα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού της Ελλάδας.
Στο περίπτερο της ακτοπλοϊκής εταιρεία κατά την διάρκεια της έκθεσης πέρασαν εκατοντάδες κόσμου, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα δύο νησιά του Ιονίου.
Από πλευράς της εταιρείας, στο περίπτερο βρέθηκαν οι Σπυραγγελος και Αλεξάνδρα Λυκούδη καθώς και αρκετοί τουριστικοί παράγοντες όπως  ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων  Σπύρος Γαλιατσάτος και ο πρόεδρος των ξενοδόχων Κεφαλονιάς, κ. Τιμοθεάτος.
Σε ένα σύγχρονο περίπτερο, η Kefalonian lines, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό αλλά και έντυπα, προώθησε με το καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς στους βορειοελλαδίτες αλλά και στους εκατοντάδες τουρ οπερέιτορ που παραβρέθηκαν εκεί.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment