ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ
Κριτική της ΝΟΔΕ στο Στ. Κοντονή για τις εξελίξεις με το ΤΕΙ
06-11-2017 10:00:00

Κριτική στο Βουλευτή Σταύρο Κοντονή ασκεί η ΝΟΔΕ Ζακύνθου για τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δηλώνει πως δεν πρόκειται να δεχτεί το κλείσιμο κανενός Τμήματος στο νησί μας και ζητά αναβάθμισή τους σε πανεπιστημιακά τμήματα. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

Ουσιαστικά αδιάφορος για τη Ζάκυνθο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του στη Ζάκυνθο, ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκάλεσε παιδάρια μιας και δεν αντέχει και δεν μπορεί την κριτική που του ασκεί η Νέα Δημοκρατία. 

Σε κάθε περίπτωση δεν δεχόμαστε τον ηλικιακό ρατσισμό που εκφράζει. Θέλουμε οι νέοι άνθρωποι να έχουν λόγο και να εκφράζουν την άποψή τους από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται. Και ας μην ξεχνάτε κ. Κοντονή ότι η δική σας γενιά έφερε τη χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα. 

Οξύς και διχαστικός για άλλη μια φορά ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι τάσσεται υπέρ του να κλείσει ένα από τα δύο τμήματα του ΤΕΙ, κάτι που έχει τεθεί ως πρόταση από την επιτροπή που έχει αναλάβει την ενοποίηση του Πανεπιστήμιου Ιονίων Νήσων με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχτούμε να κλείσει κανένα τμήμα του ΤΕΙ, αντίθετα θέλουμε την αναβάθμισή τους σε πανεπιστημιακά τμήματα. Δεν είναι δυνατόν το Ιόνιο Πανεπιστήμιο να λειτουργεί μόνο στην Κέρκυρα. Καλοδεχούμενη η δημιουργία ερευνητικού κέντρου στη Ζάκυνθο, αλλά αυτό θα γίνει ουσιαστικά για να χρυσώσει το χάπι από το κλείσιμο του ενός από τα δυο τμήματα του ΤΕΙ . 

Σε ό,τι αφορά το σχόλιό του ότι η οικονομία πάει καλά τον προτρέπω τον κ. Κοντονή να κατέβει στην κοινωνία, στους επαγγελματίες αν τολμά, και να τους ρωτήσει κατά πόσο πάει καλά η οικονομία με τους φόρους και τα μέτρα που έχει επιβάλλει αυτός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ . 

Το πιο ειρωνικό βέβαια είναι πως για να στηρίξει την άποψή του αυτή επικαλέστηκε δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ. Ξέχασε εύκολα για την καρέκλα του υπουργού , ο κ. Κοντονής την ιδεολογία και τον δογματισμό της αριστεράς ! 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment