ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΤΙΝ: Στην Υπηρεσία Ελέγχων και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων ο φάκελος της εταιρείας
04-11-2017 11:19:58

Σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν την λειτουργία της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων συνεχίζουν να ταλανίζουν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς  η πολυσυζητημένη εταιρεία, οι δραστηριότητες  της οποίας τροφοδότησαν πολλές αντιπαραθέσεις κατά το παρελθόν ακόμη δεν έχει προχωρήσει μέχρι το τέλος στη διαδικασία για λύση και εκκαθάριση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον τελευταίο Πρόεδρο της εταιρείας και θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο θα πρέπει να αναδειχθεί ένα νέο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο που θα συνεχίσει την εκκαθάριση της εταιρείας.

Είναι ένα τυπικό αλλά επίπονο ζήτημα γιατί αυτός που θα οριστεί ως Πρόεδρος ή Διευθύνων Σύμβουλος  θα έχει να αντιμετωπίσει «βαρύ» τον πέλεκυ του ΙΚΑ και της Δ.Ο.Υ.

Παράλληλα σύμφωνα  με όσα έγιναν όσα γνωστά από τον Αντιπεριφερειάρχη ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε από την εισαγγελική αρχή της Λευκάδας στην Υπηρεσία Ελέγχων και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων που θα διερευνήσει τα στοιχεία και θα καταλογίσει παραβάσεις και τυχόν οικονομική ζημία.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment