Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ
Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για το πλάτωμα του Ναυαγίου!
19-10-2017 12:38:34

Οι διαμάχες για την περιοχή του Ναυαγίου φουντώνουν και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη να επιλυθεί το ιδιοκτησιακό. 

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν εμπλοκή της Δικαιοσύνης η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση μετά από όλα όσα έχουν γίνει τελευταία με το πλάτωμα του Ναυαγίου και τη ρήξη της Δασικής υπηρεσίας με την τοπική εκκλησία. 

Τα σκαλιά του Δικαστηρίου θα ανέβουν για να καταθέσουν υπηρεσιακοί παράγοντες, πολιτικά πρόσωπα και εκκλησιαστικοί φορείς αλλά και  εμπλεκόμενοι από διάφορες υπηρεσίες του νομού. 

Επί τάπητος μπαίνει ξανά εκ των πραγμάτων το ιδιοκτησιακό της περιοχής που παίρνει νέα διάσταση μετά την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο συνταγματολόγος Γεώργιος Κασσιμάτης για την επιχώρια περιουσία. 

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί πως μία περιοχή με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα η οποί αυξάνεται χρόνο με το χρόνο λόγω της παγκόσμιας φήμης που έχει πλέον το Ναυάγιο, δεν είχε εδώ και δεκαετίες τη μέριμνα που έπρεπε από τις αρχές και δείχνει εγκαταλελειμμένη στην τύχη της.

Τα παράπονα που ακούγονται στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου από τους επαγγελματίες αλλά και από τους επισκέπτες είναι πολλά και δυσάρεστα για την αναρχία που επικρατεί, για την έλλειψη καθαριότητας, για τους κινδύνους που κρύβει κλπ.

Αν και κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί δημόσια διάφορες απόψεις και προτάσεις για την αξιοποίηση του χώρου, αυτές δεν κατάφεραν να υλοποιηθούν γιατί εμφιλοχώρησε το ιδιοκτησιακό. 

Η δικαστική έρευνα θα σταθεί σε πολλά επιμέρους ζητήματα που ξεκινούν από τη διάνοιξη του δρόμου, τα κτίρια, το δασικό ή μη της περιοχής και τον έλεγχο των υπηρεσιών που εμπλέκονται με όλα αυτά.  Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τώρα που βαίνουμε προς το τέλος του 2017 είναι απόρροια ενεργειών ή μη ενεργειών εδώ και χρόνια και έλαχε τελικά στη δικαιοσύνη να  την ψάξει ενδελεχώς. 

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment