ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ KEFALONIAN LINES
"Μακριά από μικροσυμφέροντα και άλλα εμπόδια" δήλωσε ο Σπυράγγελος Λυκούδης
19-10-2017 09:58:00

«Με γνώμονα τα συμφέροντα της τοπικής οικονομίας των νησιών μας, των πολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών του τόπου μας η KEFALONIAN LINES αναλαμβάνει ένα τεράστιο οικονομικό και επιχειρηματικό ρίσκο, να λύσει ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Μετά από 4 χρόνια ταλαιπωρίας, έχουμε την ευκαιρία ως πολιτεία, ως λαός, ως Υπουργείο Ναυτιλίας, να λειτουργήσουμε ξανά σε ετήσια βάση και όχι περιστασιακά τη γραμμή της Πάτρας – Ιθάκης – Κεφαλονιάς. Μόνη απαίτηση της εταιρείας μας προκειμένου να αναλάβει το ανωτέρω ρίσκο είναι τα δρομολόγια με αφετηρία την Κυλλήνη να έχουν απόσταση 2 ωρών μεταξύ τους έτσι ώστε να υπάρχει διασπορά δρομολογίων, το οποίο άλλωστε επιθυμεί και το επιβατικό κοινό. Η πρόταση της εταιρείας μας κατατέθηκε σήμερα το πρωί εγγράφως στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και αναμένουμε την έγκρισή της από το Σ.Α.Σ που συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.
Ελπίζουμε ότι μικροσυμφέροντα ή άλλου είδους εμπόδια να μην σταθούν απέναντι σε μια πρόταση η οποία αφορά την πατρίδα μας και τα νησιά μας. Η εταιρεία μας, ευχαριστεί για τη θετική αυτή εξέλιξη τον Δήμαρχο Ιθάκης Δ. Στανίτσα, τον πρόεδρο του Δ.Σ., Σ. Φιαμπόλη, τον Θ. Λιβιτσάνη και τον Θ. Φλωράτο, οι οποίοι με τον πολυετή αγώνα τους επηρέασαν την επαναλειτουργία της γραμμής. Τέλος, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Βουλευτή του νομού Α. Θεοπεφτάτου και τον μεγάλο Έλληνα ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΛΗΟ για την αμέριστη στήριξή τους, που συνέβαλε στη λύση του προβλήματος».

Για την Kefalonian Lines
Σπυρίδων Δ. Λυκούδης


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment