ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
Ενημέρωση για τη μειωμένη παραγωγή λαδιού που αναμένεται φέτος λόγω ανομβρίας!
13-10-2017 08:49:16

Το πρωί της Κυριακής θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού στα γραφεία της οργάνωσης στο Λυκούδι και εκτός από τα προγραμματισμένα οικονομικά θέματα που είναι στην ημερήσια διάταξη, θα γίνει ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που αφορούν τα αγροτικά προϊόντα.

Μιλώντας στον –Ε- ο Διευθυντής της Οργάνωσης Πέτρος Βισβάρδης ανέφερε πως πρέπει να παρευρεθούν στη συνέλευση όλα τα μέλη για να μάθουν τα νεώτερα και τις εξελίξεις με τα αγροτικά προϊόντα.

«Καλούμε όλα τα μέλη μας στη συνέλευση και εκεί να έχουμε την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για την πορεία των τοπικών προϊόντων. Θα δοθούν πληροφορίες για την πορεία που έχει η αγορά της σταφίδας και θα γίνει εκτενής ενημέρωση για τη φετινή παραγωγή ελαιολάδου» είπε  ο κ. Βισβάρδης.

Η ελαιοκομική περίοδος 2017-2018 δεν θα έχει την παραγωγή που είχαμε πέρυσι και επιπλέον υπάρχουν ζητήματα με την ανομβρία. Η παραγωγή θα μειωθεί κι άλλο επειδή τα δέντρα δεν μπόρεσαν να μεγαλώσουν τον καρπό γιατί πέρασαν 6 ολόκληροι μήνες χωρίς βροχόπτωση.

Η συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου και  τώρα θα γίνει η επαναληπτική. Θα αρχίσει στις 9 το πρωί της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Έγκριση πεπραγμένων διοικητικού συμβουλίου για το έτος 2016

2. Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης  για το 2016 και απαλλαγή μελών του διοικητικού συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

3. Έγκριση προγράμματος δράσης για το 2017

4. Έγκριση προϋπολογισμού για το 2017

5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση του 2017 και καθορισμός αμοιβής τους

6.  Έγκριση όγκου προϊόντων προς εμπορία, αυτούσιων και μεταποιημένων

7. Καθορισμός ανώτατων ορίων βραχυπρόθεσμων δανείων που μπορούν να συναφθούν για υλοποίηση εργασιών του συνεταιρισμού για τα έτη 2017 και 2018

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment