ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ
Αυτοψία χθες από το Δήμαρχο στο Λίβα! (Φώτο)
11-10-2017 11:14:00

Ενώ διανύουμε ήδη το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το οξύ πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όλα δείχνουν πως ακόμη και ο πιο αισιόδοξος σχεδιασμός μεταθέτει την λειτουργία της ενδιάμεσης λύσης στο Λίβα  προς τον Νοέμβριο.

Χθες το μεσημέρι, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ζακυνθίων και του ΦοΔΣΑ πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Λίβα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται από την εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά και τη χθεσινή αυτοψία, ο Δήμος Ζακύνθου θα καλέσει τους προμηθευτές αναδόχους να μεταφέρουν τα μηχανήματα του εξοπλισμού της ενδιάμεσης λύσης στο Λίβα για να ξεκινήσει η δοκιμαστική τους λειτουργία και από εκεί και πέρα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την παραλαβή τους από την αρμόδια Επιτροπή. Θυμίζουμε πως η Επιτροπή έχει ήδη διατυπώσει μια σειρά από παρατηρήσεις, ορισμένες από αυτές μάλιστα εξαιρετικά σοβαρές και αυτό που αναμένεται είναι το κατά πόσο τα οποία εμπόδια εντοπίστηκαν, τελικά θα ξεπεραστούν.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της δοκιμαστικής λειτουργίας ο Δήμος θα πρέπει να έχει μεταφέρει μια ικανή ποσότητα απορριμμάτων προς επεξεργασία και φυσικά να υπάρχει εκεί το προσωπικό που θα εκπαιδευτεί.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment