ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακοίνωση ΝΔ για τις ελλείψεις στα σχολεία του νησιού μας!
11-10-2017 08:15:00

Κριτική στην κυβέρνηση και στο Βουλευτή του νομού μα ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα σε καθηγητές και συγγράμματα. Στην κορυφή των ελλείψεων είναι το Μουσικό σχολείο από το οποίο απουσιάζουν πολλές ειδικότητες εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Κοντονής όντας γνήσιος εκφραστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε για άλλη μια φορά τους Ζακυνθινούς στα εγκαίνια του σχολείου δωρεάς του κυρίου Αρετάκη στην ορεινή Ζάκυνθο . 

Συγκεκριμένα κουνώντας το δάκτυλο απαξιωτικά , όπως κάνει πάντα, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στην παιδεία χάρη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει . 

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές ! 

Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι η  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζει τις Ζακυνθινές οικογένειες που τα παιδιά τους σπουδάζουν, να δαπανούν εκατοντάδες ευρώ σε φωτοτυπίες , μιας και δεν μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους τα συγγράμματα λόγω της αναστολής έκδοσης των συγγραμμάτων ! 

Η αλήθεια είναι πως το σύνολο των σχολείων της Ζακύνθου έχουν τεράστιες ελλείψεις όπως για παράδειγμα στο 1ο Λύκειο δεν υπάρχει κοινωνιολόγος πράγμα που καταδικάζει τους μαθητές που θα δώσουν στις πανελλήνιες το μάθημα  Α.Ο.Θ  (αρχές οικονομικής θεωρίας ) . 

Στο ίδιο σχολείο οι μαθητές που θα δώσουν σχέδιο στις πανελλήνιες δεν έχουν καθηγητή καλών τεχνών για να διδάξει το συγκεκριμένο μάθημα. 

Στο Μουσικό Σχολείο υπάρχουν ελλείψεις σε 350 ώρες μουσικής παιδείας και 140 ώρες γενικής παιδείας δηλαδή λείπουν μουσικοί , φιλόλογοι , μαθηματικοί και φυσικοί. 

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο δεν υπάρχει Ψυχολόγος και Κοινωνικός Λειτουργός  και το Ολοήμερο δεν λειτουργεί λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών.  

Είναι δυστυχώς αναρίθμητα τα παραδείγματα σε όλα τα σχολεία . 

Καλούμε τον κ. Κοντονή να  ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτά , ως οφείλει , όντας ο βουλευτής του Νομού .  

Μικροπολιτική στα θέματα παιδείας καλό είναι να μην γίνεται . 

Ο υπεύθυνος θεμάτων παιδείας της ΝΟΔΕ Ζακύνθου
Κλάδης Παναγιώτης

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment