ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
Ομάδα μουσικών και δημοσιογράφων από την Κίνα στη Ζάκυνθο!
10-10-2017 13:03:13

Ομάδα από Κινέζους φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο νησί μας και πραγματοποίησε συναντήσεις σε διάφορα σημεία με σκοπό τη δημιουργία μιας παραγωγής η οποία θα προβληθεί στην πατρίδα τους και τουριστικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- οι επισκέπτες μας ήταν συνολικά 14 άτομα και   έμειναν στη Ζάκυνθο από τις 2 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. 

Η επίσκεψή τους ονομάστηκε “meet culture” και περιελάμβανε επισκέψεις στο Κάστρο και στη Μπόχαλη, στο Λόφο του Στράνη και την αρωματοποιεία ΡΑΖΗ, στο Ναυάγιο και σε παραδοσιακά χωριά, αλλά και στο ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο ελαιολάδου Αρισταίον, όπως και σε παραδοσιακό καφενείο στο Γύρι.

Μετά την περιοδεία που έκαναν σε διάφορα σημεία του νησιού που πραγματοποίησαν και τα γυρίσματα, έγινε πολιτιστική συνάντηση στην πλατεία Σολωμού όπου εκεί εμφανίστηκαν σχήματα από το νησί μας, όπως η ΥΑΙΚΙΝΘΗ και το ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ. 

Το μουσικό ταξίδι στο νησί μας έγινε για ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ της χώρας τους και του νησιού μας και όπως ανέφεραν οι ίδιοι για το υλικό που συγκέντρωσαν, θα προβληθεί στη Κίνα. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Kevin Miao.

Η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του Δήμου Μαρία Ζούγρα η οποία φρόντισε για την διοργάνωση της επίσκεψης, ανέφερε πως η ομάδα φιλοξενήθηκε στις βίλες Θεριανού που είναι μία αγροτουριστική επιχείρηση.

Η παραμονή των παραγωγών, των μουσικών και των δημοσιογράφων από την Κίνα έγινε χωρίς να διατεθούν πιστώσεις αφού σχεδόν όλα αυτά που αφορούσαν το πρόγραμμά τους εδώ, διατέθηκαν δωρεάν.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment