Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ
Ο φασισμός της δήθεν επαναστατικής αριστεράς και η ανοχή των κομμάτων της αριστεράς
04-10-2017 08:00:00

Σε επικίνδυνο “αστείο” δείχνει να καταλήγει ο ανεκδιήγητος φασισμός της υποτιθέμενης επαναστατική αριστεράς που για δεκαετίες εισπράττει μια ανεξήγητη ανοχή από μεγάλο μέρος της αριστεράς στη χώρα μας.

Αυτό που ο κάθε δημοκρατικός πολίτης καταδικάζει μετά βδελυγμίας, δηλαδή η άσκηση τρομοκρατίας για την παρεμπόδιση της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου, υποκριτικά σκεπτόμενοι ορισμένοι το προσπερνούν ασυγκίνητοι ότι προφανώς, ότι δεν τους αφορούν όταν ασκείται σε πρόσωπα που δεν βρίσκονται στον ιδεολογικό τους περίγυρο.

Ο λόγος για την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελου Συρίγου για τον οποίο έχουν γεμίσει με αφίσες οι τοίχοι του ιδρύματος αλλά και πολλές γωνιές στο Κουκάκι και στα Εξάρχεια.

Η αφίσα που φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει ως τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή ο οποίος είχε “τολμήσει” να κάνει παρατήρηση στο παρελθόν σε δυο φοιτητές που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του Παντείου και το είχε πληρώσει με «ξύλο»!

Για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου έχει καταδικαστεί ήδη ένας φοιτητής, ενώ η δίκη του δεύτερου είναι στις 9 Οκτωβρίου.

Πρόσφατα σε ομιλία του στα Ιωάννινα ομάδα τουλάχιστον 30 ατόμων εισέβαλλαν στην αίθουσα και τα έσπασαν όλα για να μην γίνει η εκδήλωση.

Η στοχοποίηση αυτή ενέχει κινδύνους για τη ζωή και την ασφάλεια του διαπρεπούς καθηγητή και φυσικά πρέπει να την αντιμετωπίσουν ως τέτοια τόσο το Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και στοΥπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Για το θέμα υπήρξε αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών».

Άραγε ως πότε ένα τμήμα της πολιτικής ζωής θα εκλαμβάνει την παρεμπόδιση της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που υπαγορεύει ο συναγματικός νομοθέτης;

Φ.Σ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment