ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ
Αναταραχή για το Leader! 29-09-2017 12:53:41

Δήμος και Περιφέρεια πρέπει να εργαστούν πιο εντατικά και με αφοσίωση σε αυτό που υπηρετούν, αν θέλουν να έχει τύχη η πρόταση του νησιού μας και να μη χάσουμε κονδύλια εκατομμυρίων που προορίζονται για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μέσω του leader. 

Η Επιτροπή αξιολόγησης η οποία απέρριψε στο σύνολο της την πρόταση της Ζακύνθου αλλά ενέκρινε της Κεφαλλονιάς και του Ηρακλείου, αιτιολόγησε την απόφασή της σε τρία διαφορετικά κριτήρια. 

Τα στοιχεία που έπρεπε να προσκομιστούν δεν ήταν πλήρη και αυτό αφορά την λεγόμενη Ομάδα Τοπικής Δράσης αλλά και στοιχεία που αφορούν την περιοχή για την οποία ζητάμε την επιχορήγηση των επιχειρήσεων. 

Επειδή εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτά τα τεχνικά ζητήματα τα οποία η κοινή γνώμη ίσως και να μην πολύ-καταλαβαίνει, θεωρούμε ότι αυτοί που χειρίζονται την υπόθεση και επί της ουσίας έχουν την τύχη του νησιού στα χέρια τους, οφείλουν να βρίσκονται μακριά από ερασιτεχνισμούς και να τηρούν ευλαβικά αυτά που τους υποδεικνύουν οι υπεύθυνοι για να μην βλέπουμε το ίδιο έργο σ’ επανάληψη (τουλάχιστον στη Ζάκυνθο).

Χθες προκλήθηκε μεγάλος σάλος από το δημοσίευμα της εφημερίδας (που το αναπαρήγαγαν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης), αλλά το ερώτημα είναι γιατί τα πολιτικά πρόσωπα ασχολήθηκαν με την πηγή του –Ε- και όχι με την ουσία, που είναι η ποιότητα της δουλειάς τους όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Ο χρόνος που χάνεται σε διαξιφισμούς μπορεί να αξιοποιείται δημιουργικά για την συμπλήρωση του φακέλου.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας