ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα το προσεχές Σαββάτο!
28-09-2017 08:00:00

Δυνατότητες επιλογών θα έχουν αυτό το Σάββατο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού μας αφού έχουν προγραμματιστεί δύο πολύ καλές και πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις με φιλαρμονικές και με χορωδίες.

Η μία εκδήλωση είναι αυτή που θα γίνει από το Μιλάνειο Μουσείο και το Δήμο με αφορμή την επέτειο της ναυμαχίας της Ναυπάκτου  και η άλλη είναι το φεστιβάλ παιδικών χορωδιών που θα γίνει από την Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Βέβαια αν καταφέρναμε να αλλάξουμε τις ώρες έναρξης και των δύο εκδηλώσεων, θα είχαμε τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουμε και τις δύο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν η μία αρχίσει στις 7 και η άλλη στις 8.30 το βράδυ. Έτσι και ο Περιφερειάρχης που θα βρίσκεται εδώ, θα μπορέσει να εμφανιστεί και να δει από κοντά όλα τα ωραία που θα μας ετοιμάσουν οι διοργανωτές.  

Πάντως ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος θα βρίσκεται αύριο στο νησί μας και θα παρευρεθεί στη συνάντηση των χορωδιών για την οποία δήλωσε πως είναι από αυτές τις εκδηλώσεις που οδηγούν στη συνοχή της Περιφέρειας. 

Το 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου θα γίνει το Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου 

Συμμετέχουν οι εξής χορωδίες:

Μαθητική Μαντολινάτα – Χορωδία Ζακύνθου

Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών

Παιδική Χορωδία του Ορφέα Λευκάδας

Παιδική Χορωδία του Δήμου Κεφαλονιάς

Παιδική Χορωδία Ενορίας Κυνοπιαστών «Γαλιλαία» Κέρκυρας

Παιδική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου ΕΥΗΧΟΝ Ζακύνθου

Η μεγάλη συναυλία των Επτανησιακών Φιλαρμονικών θα πραγματοποιηθεί  στα  πλαίσια  του  2ημέρου των εκδηλώσεων μνήμης  για την  Ναυμαχία της Ναυπάκτου (LEPANTO 1571) το Σάββατο 30/09/2017 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Σολωμού  (θεατράκι), ενώ σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment