Η ΕΞΟΛΦΗΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟ 70%
Τέλη Οκτωβρίου η προκαταβολή των επιδοτήσεων!
26-09-2017 11:37:00

Μέχρι τα τέλη του έτους θα έχουν καταβληθεί όλα τα ποσά των επιδοτήσεων στους αγρότες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές η προκαταβολή θα δοθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, που παρουσίασε στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, στα τέλη Οκτωβρίου θα μπει η προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης στους δικαιούχους (σε ποσοστό 70%) και, όπως κάθε χρόνο, η εξόφληση θα γίνει κοντά στα Χριστούγεννα.

Στη Ζάκυνθο θα πάρουν τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης περί του 6000 παραγωγούς.

Οι πληρωμές το επόμενο διάστημα θα φτάσουν για όλη τη χώρα τα 2,1 δις ευρώ και μέχρι τέλος του έτους θα ανέλθουν σε 2,76 δισ. ευρώ, αφού τότε θα ολοκληρωθούν και οι πληρωμές στους νέους αγρότες.

Παράλληλα, εντός του Οκτωβρίου θα γίνει η εκκαθάριση στις συνδεδεμένες ενισχύσεις ζαχαρότευτλων, σπαραγγιού, ροδάκινου, πορτοκαλιών, ρυζιού, οσπρίων, αιγοπρόβειου κρέατος πεδινών, ενώ θα καταβληθεί και η ειδική ενίσχυση βάμβακος, οι ενισχύσεις μικρών νησιών του Αιγαίου καθώς και άλλες υποχρεώσεις από διάφορα μέτρα και δράσεις του ΠΑΑ.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμότητες υπάρχουν στα προγράμματα Βιολογικής Κτηνοτροφίας και Βιολογικής Γεωργίας των περασμένων ετών, σε αγροπεριβαλλοντικές δράσεις κ.α.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment