ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Εκλογές στο Καταστάρι για νέο Τοπικό Συμβούλιο!
23-09-2017 09:45:00

Η διαδικασία για διενέργεια εκλογών στο Καταστάρι ώστε να αναδειχτεί νέο Τοπικό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει και αυτό έγινε γνωστό στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τέθηκε ερώτημα από την ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Ντενίζ Πυριόχου

Υπενθυμίζεται πως έχουμε παραιτήσεις από το Συμβούλιο του Κατασταρίου και ανεξαρτητοποίηση του πρώην Αντιδημάρχου, καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από πολύ ενωρίς στη θητεία του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στο ερώτημα που κατέθεσε η κ. Πυριόχου ανέφερε πως έχει υποβάλλει την παραίτησή του ο Πρόεδρος του Κατασταρίου και ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την αποδοχή της παραίτησης. Ζήτησε χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών και είπε ότι ο νέος Αντιδήμαρχος απουσιάζει από τα πανηγύρια του χωριού. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Δήμαρχο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών για το νέο Συμβούλιο και επιπλέον αναφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο πως ο Διευθυντής της διοικητικής υπηρεσίας έχει καταθέσει ερώτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. 

Στην παρέμβασή του ο Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σπύρος Βούτος ζήτησε τη δρομολόγηση όλων των διαδικασιών γιατί υποβαθμίζεται το χωριό και συμπλήρωσε πως η τοπική κοινότητα δεν λαμβάνει αποφάσεις.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment