ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται στο νησί μας το Zakynthos Night Run
18-09-2017 11:26:40

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται στο νησί μας το Zakynthos Night Run. Φέτος οι αγώνες δρόμου περιλαμβάνουν 500μ, 1.000μ, 5.000μ και 10.000μ και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30. Η αφετηρία και ο τερματισμός των αγώνων είναι στην πλατεία Σολωμού και οι διαδρομές θα κατευθύνονται προς το μόλο του Αγίου Νικολάου και προς το Κρυονέρι. Οι απονομές των κυπέλων στους νικητές των αγώνων θα γίνουν στις 20:30 και θα ακολουθήσει πάρτυ στο Base café για όλους τους δρομείς και τους φίλους της διοργάνωσης.  Η φετινή διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με ένα Προπονητικό Run (Strength and Conditioning Training) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην πλατεία Σολωμού. Επίσης προστέθηκε μια Πεζοπορία που θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με την στήριξη της ομάδας «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή». Η πεζοπορία (5χλμ) θα ξεκινήσει στις 11:00 από την πλατεία Αγίου Μάρκου και θα κατευθυνθεί προς το Κρυονέρι, το Ακρωτήρι, τη Μπόχαλη, το μονοπάτι της Κοντής/πλαϊνά Κάστρου και θα επιστρέψει στην πλατεία Αγίου Μάρκου.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνονται ολιγόλεπτες στάσεις για ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορικότητας των παραπάνω σημείων. 

To Zakynthos Night Run είναι αγώνες ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές/τριες και αθλούμενους/νες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Οι ομάδες μπορούν να αγωνιστούν ανεξάρτητα από το καθορισμένο όριο ηλικίας, με την προϋπόθεση μη βράβευσης όσων δεν ανήκουν ηλικιακά στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Οι εγγραφές των ενηλίκων γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των αγώνων http://zakynthosnightrun.net/ .  

 Η παράδοση του υλικού του αγώνα (τσάντα αθλητή, μπλούζα αγώνων, αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης)  θα γίνεται στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου, την Παρασκευή 22/9 στις 19:00-21:00, και το Σάββατο 23/9 στις 12:00-02:00 & στις 16:00-17:30.  Όσοι είναι κάτω των 18 ετών, κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα πρέπει να παρουσιάζουν την έγγραφη και ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα στη γραμματεία των αγώνων. 

Σε όλους τους αγώνες θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι/ες νικητές/τριες της γενικής κατάταξης ενώ στα 10χλμ θα υπάρχουν και επιμέρους κατηγορίες. Επίσης θα βραβευτεί η μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή και ο/η μεγαλύτερος/η σε ηλικία δρομέας. Στα 5χλμ και στα 10 χλμ θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Την διοργάνωση των εκδηλώσεων ανέλαβε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment