ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Πέτρος Τσούκλης είναι ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου!
12-09-2017 12:21:33

Σε μια κίνηση ματ προέβει το βράδυ η διοίκηση της Ζακύνθου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Τσούκλη ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της κυανοκίτρινης ομάδας!  Οι άνθρωποι της Ζακύνθου συμφώνησαν σε όλα με τον νέο τεχνικό ο οποίος θα βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης στο νησί και την Τετάρτη θα προπονήσει την ομάδα!

Το όνομα του Πέτρου Τσούκλη έπεσε στο τραπέζι εδώ και αρκετές ημέρες καθώς η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας έβλεπε ότι η περίπτωση του Φώτη Θανέλλα δεν προχωρά όπως θα ήθελαν οι νησιώτες αφού ο συγκεκριμένος τεχνικός είχε πρόβλημα με την δουλειά και δεν μπορούσε να φύγει από την Αθήνα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η ομάδα δεν μπορούσε άλλο να περιμένει και έτσι με απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου η Ζάκυνθος προχώρησε και συμφώνησε με τον Πέτρο Τσούκλη. Ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου ήταν επί χρόνια παίκτης των Τρικάλων και του Ατσαλένιου ενώ στην συνέχεια ανέλαβε τεχνικός στον Πύρσο Γρεβενών και στην Καστορία ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου είναι άνθρωπος που δουλεύει παρά πολύ και μέσα από την νησιώτικη ομάδα θέλει να πετύχει και να καταξιωθεί στο χώρο. 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment