ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
Μέτρα για τις πλημμύρες ζητούν κάτοικοι της λίμνης Μακρή!
12-09-2017 12:12:55

Τη λήψη μέτρων ζητούν κάτοικοι που έχουν τα σπίτια τους στη λίμνη Μακρή, ώστε να μην προκύψουν νέες ζημιές από τις βροχές του χειμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε-έχει γίνει μία πρώτη προσφυγή στη Δικαιοσύνη μέσω μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε κάτοικος στην Εισαγγελέα και ζητά να ανοιχθεί η Μπούκα του Λαγανά, ενώ παράλληλα ζητά καθαρισμό των χαντακιών.

Στην αναφορά επισημαίνονται τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2016 με τη δυνατή βροχόπτωση που έφερε πλημμύρες σε διάφορα σημεία του νησιού, ανάμεσά τους και η εν λόγω περιοχή.

Το αίτημα για να σπάσει και να απομακρυνθεί το τσιμέντο που έπεσε στη Μπούκα είναι γραπτό και μάλιστα σημειώνεται πως εκεί εστιάζεται το πρόβλημα γιατί αν φύγει το τσιμέντο θα διευκολυνθεί η απορροή των ομβρίων υδάτων.

Σημαντικό είναι ότι πρέπει να καθαριστεί ο χείμαρρος σε όλο το μήκος του,  μέχρι την εκβολή του και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Οι κάτοικοι αναφέρουν πως υπάρχει κίνδυνος να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές αν δεν γίνουν αυτές οι εργασίες και ζητούν από τη Δικαιοσύνη να λάβει τα μέτρα της.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment