ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΠΕΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Στη Ζάκυνθο ο έμπειρος Ηλίας Τσιριγώτης!
09-09-2017 10:34:14

Δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Ζακύνθου για να σταθεί επάξιας στις εθνικές κατηγορίες. Πρόκειται για τον Ηλία Τσιριγώτη και τον Λουϊ Μπεσού… Ο πρώτος επιστρέφει και πάλι στα παλιά του λημέρια καθώς έχει φορέσει και τιμήσει την φανέλα της Ζακύνθου, τόσο στην Δ΄ Εθνική όσο και στην Γ΄ Εθνική.

Πρόκειται για έναν παίκτη με καρδιά «λιονταριού» που στα παιχνίδια τα δίνει όλα και έχει την εμπειρία να βοηθήσει τους νεότερους. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή αλλά ποτέ δεν έκρυψε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η κυανοκίτρινη ομάδα! Παρά τις περσινές κόντρες στο τοπικό όπου αγωνίστηκε η ομάδα της Ζακύνθου ο παίκτης ήταν αυτός που θέλησε και πάλι να φορέσει την φανέλα της Ζακύνθου και προσφέρθηκε να βοηθήσει αυτή την δύσκολη στιγμή.

Ο δεύτερος παίκτης είναι ο Λουϊ Μπεσού ο οποίος τελικά μετά από παρέμβαση της προέδρου της ομάδας Ρουδούλας Σπινθάκη ανανέωσε την συνεργασία του με τους κυανοκίτρινους βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 για τους δυο ποδοσφαιριστές:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ανακοινώνει την μεταγραφή – επιστροφή του Ηλία Τσιριγώτη στις τάξεις του και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λουί Μπεσού για μια ακόμη χρονιά. Και στους δυο εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Πηγή:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment