ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ
Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται καταβληθεί το 50% της ενιαίας ενίσχυσης
08-09-2017 12:15:45

Η πληροφορία για την καταβολή των επιδοτήσεων έρχεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν σε Συνεταιρισμό της Κρήτης. Ωστόσο και τα στελέχη του Ενιαίου Συνεταιρισμού Ζακύνθου εκτιμούν ότι η ενιαία ενίσχυση θα δοθεί εγκαίρως και η χώρα μας θα αξιοποιήσει το μέτρο που γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 4 Σεπτεμβρίου για πληρωμές του 70% στις χώρες που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως καύσωνες και πλημμύρες.

Τη διαβεβαίωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για καταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης γύρω στις 27 Οκτωβρίου, όπως έγινε και πέρυσι, μετέφερε  στους αγρότες - παραγωγούς η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου έδωσε στοιχεία και πληροφορίες για τα αποτελέσματα συναντήσεων στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που δεσμεύτηκε για εφαρμογή της «συνταγής» του 2016 στην καταβολή των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης. Με βάση αυτή τη «συνταγή», λοιπόν, θα καταβληθεί η πρώτη δόση γύρω στις 20 έως 27 Οκτωβρίου και η εκκαθάριση θα δοθεί πριν το τέλος του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Στη Ζάκυνθο υπάρχουν περί τους 6.000 δικαιούχους παραγωγούς που αναμένουν να λάβουν την ενιαία ενίσχυση και όσο πιο γρήγορα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τόσο καλύτερα για τους αγρότες.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment