ΘΕΡΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
“Ζακυνθινές μουσικές μνήμες” στο υπαίθριο θέατρο (Φωτογραφίες)
21-08-2017 09:15:00

Μουσική, τραγούδι και χορό που είχαν το άρωμα της Ζακύνθου περιελάμβανε η παράσταση με τίτλο «Ζακυνθινές μουσικές μνήμες» που ανέβηκε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η εκδήλωση έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Νέων καλλιτεχνών "Δημήτρης Μητρόπουλος" και το ομώνυμο Ωδείο και είχε θέμα «Από την Αναγέννηση στην Όπερα και την Οπερέτα και από τις Καντσονέτες στις Καντάδες και τις Αρέκιες»

Η αρχή της εκδήλωσης έγινε από το  Αναγεννησιακό Χορευτικό –Χορογραφία της Σόνιας Μηχανού από το δρώμενο «Βενετσιάνικος Γάμος στο Τζάντε» και οι στολές εποχής πλημμύρισαν το χώρο με χάρη και χρώμα. 

Ακολούθησαν οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαριάννα Μάνσολα (Σοπράνο), Νίκος Στεφάνου (Τενόρος), Δημήτρης  Σιγαλος (Τενόρος), Χριστός Αμβραζής (Μπάσος) , Παύλος Μαρόπουλος (Μπάσος-ηθοποιός) και οι Ντένια Λεβέντη (Σοπράνο), Ανδριάνα Λυκούρεση (Σοπράνο), Παναγιώτης Τρούσσας (Βαρύτονος) και Ελένη Τρούσσα. Στη συνοδεία του πιάνου ο πιανίστας της Ε.Λ.Σ.  Φρίξος Μόρτζος και ο κιθαρίστας Πέτρος Λιάρος

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Γιάννης Παντάκης ερμήνευσε νέες Ζακυνθινές μελωδίες που απέδωσαν οι τραγουδιστές Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, Ανδριάνα Λυκούρεση και ο ίδιος. 

Η Χορωδία Γυναικών "Ροδάμπελος" υπό την διεύθυνση και διδασκαλία της Ανδριάνας Λυκούρεση, συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων, ερμήνευσε όμορφα τραγούδια και άφησε μέσα στη νύχτα του Αυγούστου μαγικές στιγμές για τους θεατές που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να επευφημούν τους καλλιτέχνες.

Geust Star ήταν ο βραβευμένος τραγουδιστής Γιάννης Πετρόπουλος. Στην κιθάρα εμφανίστηκε ο Παύλος Λινάρδος

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Τρούσσας, ενώ τα σκηνικά και κουστούμια η Χρυσάνθη Ψαροπούλου, καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment