ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεκίνησε το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Ζάκυνθο! (Βίντεο)
19-08-2017 10:36:35

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ζακύνθου και των Παραδοσιακών παιχνιδιών, συνεχίζουμε κα φέτος, με γνώμονα την διάδοση τόσο της Ζακυνθινής Γαστρονομίας όσο των ηθών και των εθίμων του τόπου μας.

Σήμερα 18 Αυγούστου δημιουργήσαμε Ζακυνθινά φιλέματα γεύσεως για τον κόσμο που ήρθε στο χώρο της πλατείας μας αλλά και συμβουλές μαγειρικής από αναγνωρισμένους Σεφ.

Την 19η Αυγούστου με ιδιαίτερη χαρά, τιμή αλλα και συγκίνηση θα φτιάξουμε το 1ο Ενχειρίδιο μαγειρικής της Ζακυνθινής κουζίνας με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας, με σεβασμό τόσο στον τόπο μας αλλα και σε αυτούς που έχουν δημιουργήσει διάφορα ββλία γαι την Ζακυνθινή μαγειρική και την παράδοση μας.

Κλείνοντας την 20η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διαγωνισμός μαγειρικής με θέμα την Ζακυνθινή κουζίνα και τα Ζακυνθινά παιχνιδομαγειρέματα 2017 σε συνεργασία με τον ΜΚΟ μη τυπικής μάθησης NECI GR και τα παιδικά τμήματα χόρου των συλλόγων του νησιού, κάνοντας θεσμό μια επιτυχημένη συνταγή κατα τα τελευταία 2 χρόνια.

Σας περιμένουμε όλους!

Πηγή:zantenewstime.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment