ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στον Βραχίωνα
11-08-2017 22:06:00

Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά που καίει από τις 14:30 περίπου σήμερα το μεσημέρι, το όρος Βραχίωνα και αυτή τη στιγμή καίει πάνω από χωριά Πηγαδάκια και Καλλιθέα.

H αγωνία των κατοίκων της περιοχής είναι πολύ μεγάλη καθώς η μεγάλη φωτιά καίει στους πρόπωδες του όρου λίγα χιλιόμετρα από τις οικίες τους.

Στο σημείο βρίσκονται όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού ενώ νωρίς το απόγευμα   έφτασαν στην Ζάκυνθο, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης 30 πυροσβέστες με 4 οχήματα από την Πάτρα και τον Πύργο.

Μέχρι την δύση του ηλίου, ρίξεις νερού έκαναν 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Καναντέρ, 2 πετσετέρ και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, μέχρι στιγμής έχουν καεί πάνω από χίλια στρέμματα δασικής έκτασης και ελαιώνες ενω φόβοι υπάρχουν και για στάβλους που βρίσκονται πάνω στο βουνό.

Τέλος, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσήμερι στο χωριό της Βολίμας στην βόρεια πλευρά της Ζάκυνθου. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας κινήθηκαν πολύ γρήγορα και η φωτιά δεν πήρε μεγάλη έκταση.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment