ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Έμειναν για δύο ημέρες καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο λόγω βλάβης αεροπλάνου
02-08-2017 10:26:25

Δεκάδες Βρετανοί τουρίστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για δύο ημέρες στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, μην μπορώντας να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι Βρετανοί τουρίστες από την Κυριακή έως την Τρίτη έζησαν μέσα στο «απόλυτο χάος» στο ελληνικό νησί της Ζακύνθου λόγω του ότι αεροπλάνο της EasyJet παρέμεινε αθηλωμένο στο έδαφος, λόγω βλάβης.

Η EasyJet, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επιχείρησε να δώσει λύση με μια έκτακτη πτήση, ωστόσο αυτή ακυρώθηκε λόγω της απαγόρευσης προσγείωσης αεροπλάνων κατά τις νυχτερινές ώρες, μια απαγόρευση που υπαγορεύεται για λόγους προστασίας των θαλασσίων χελωνών που ζουν στο νησί.

Πολλοί από τους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν, ανάμεσα στους οποίους και μικρά παιδιά, δεν μπόρεσαν να βρουν δωμάτια σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα, καθώς βρισκόμαστε σε υψηλή τουριστική περιόδο, ενώ έντονα ήταν τα παράπονα προς την EasyJet, αφού δεν υπήρχε καμία ενημέρωση, ενώ κανείς δεν πρόσφερε στους τουρίστες κάτι να φάνε ή να πιουν.

Οι πιο τυχεροί κατάφεραν να γυρίσουν στη Βρετανία με άλλες πτήσεις, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όσοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στη Ζάκυνθο θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα από το νησί.

Το αεροδρόμιο Ζακύνθου βρίσκεται πολύ κοντά σε παραλίες όπου οι θαλάσσιες χελώνες αφήνουν τα αυγά τους το βράδυ, και για αυτόν τον λόγο συχνά οι Αρχές απαγορεύουν την προσγείωση και απογείωση αεροσκαφών τις βραδινές ώρες.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment