Οι υποδομές στις τουριστικές περιοχές...
29-07-2017 11:30:00

Το μαύρο σκότος σε δρόμους τουριστικών περιοχών είναι κάτι αδιανόητο και είναι διπλό το κακό όταν οι αρμόδιοι δεν μεριμνούν για να διορθώσουν άμεσα το πρόβλημα.

Το ένα πάνω στο άλλο ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε χθες για την έλλειψη φωτισμού στο Καλαμάκι, σε ένα από τα πιο τουριστικά τμήματα της περιοχής που αρχίζει από τη διασταύρωση του δρόμου Καλαμακίου – Λαγανά και οδηγεί προς τη θάλασσα.

Αυτοί που έκαναν τις παρεμβάσεις ήταν κατά κύριο λόγο επιχειρηματίες και ζητούσαν να μάθουν πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και θα ανάψουν τα φώτα.

Όπως μας πληροφόρησαν δεν πρόκειται για καμένες λάμπες αλλά για οφειλές προς τη ΔΕΗ που υπάρχουν από τους φορείς της αυτοδιοίκησης και γι’ αυτό η περιοχή δεν ηλεκτροφωτίζεται.

Το σκοτάδι παραμένει εδώ και τρεις νύχτες αλλά δεν πήραν από κάπου μια επίσημη απάντηση και τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής σεζόν δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά.

Νομίζουμε ότι σήμερα που οι τοπικές θα διαβάσουν τη διαμαρτυρία των κατοίκων θα δώσουν μια απάντηση, αν και χθες κάποιοι εξ΄ αυτών ανέβηκαν τα σκαλιά του Διοικητηρίου ζητώντας να λυθεί το θέμα. 

Η ανωτέρω φωτογραφία είναι βγαλμένη την ημέρα (προέρχεται από το αρχείου του ΕΡΜΗ) γιατί πως να έχουμε αποτέλεσμα και τι να δείξουμε με βαθύ σκότος.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment