ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ποδοβόλεϊ στο Αkrotiri North το Σαβ/κο… 29-30 Ιουλίου
28-07-2017 13:47:27

Μια ακόμη αθλητική καλοκαιρινή δραστηριότητα έρχεται αυτό το Σαβ/κο στο νησί μας… Για άλλη μια χρονιά το Ποδοβόλει κάνει την εμφάνιση του στο Akrotiri North όπως και κάθε χρονιά άλλωστε! Οι διοργανωτές έχουν κάνει τα πάντα έτσι ώστε η αθλητική αυτή δραστηριότητα να μείνει ως μια πετυχημένη εκδήλωση.

Οι συμμετοχές των ομάδων όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι πάρα πολλές. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτή την στιγμή υπάρχουν 12 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έπονται και άλλες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως θα πάρει μέρος στο τουρνουά ο και βραζιλιάνος Ουέλικτον ο οποίος ασχολείται με αυτό το άθλημα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το τουρνουά θα αρχίσει το Σάββατο 29 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Ιουλίου με τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου μιας και όλοι που αγωνίζονται είναι εν ενεργεία  ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα ή και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πηγή:ioniansport.gr

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment