ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ζακυνθινές γεύσεις στο «Κερνάμε Ελλάδα 2017» (Φώτο)
27-07-2017 09:15:00

Μέχρι τις 30 Ιουλίου θα συνεχίσει να λειτουργεί στο λιμάνι της πόλης μας το φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα 2017» δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να το δουν από κοντά και να δοκιμάσουν προϊόντα ελληνικά και παραδοσιακά, τοπικά και μαγειρευτά με πρώτη ύλη από το νησί μας.

Στο χώρο πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία συμμετέχουν πολλοί τοπικοί φορείς και επαγγελματίες με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα  στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να αγοράσει τα προϊόντα. 

Το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκαν στο χώρο οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης και είχαν μία πρώτη εικόνα από τους σεφ την ώρα της δουλειάς τους.

Οι γεύσεις και οι μυρωδιές από τα προϊόντα που παράγει η Ζάκυνθος έγιναν δημιουργίες στα χέρια των έμπειρων μαγείρων που προσέφεραν τα φαγητά για να τα δοκιμάσουν  όσοι πέρασαν από το χώρο. 

Εκεί παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι φορέων και μίλησαν για την πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής και δημιουργίας.

«Η ζακυνθινή κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο κι εμείς βγάζουμε από το σεντούκι όλες τις παλιές συνταγές. Παίρνουμε τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα και παρουσιάζουμε την γαστρονομική κουλτούρα του νησιού» ανέφεραν οι υπεύθυνοι επί των έργω στην κουζίνα.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment