ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΟ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»
Ξεκίνησαν νωρίτερα τα καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου - Κεφαλονιά!
17-05-2017 09:19:28

Από την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου ξεκίνησαν τελικά τα τακτικά  ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου – Κεφαλονιάς που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα.

Σημειώνεται πως σε αντίθεση με τον αρχικό σχεδιασμό, τα τακτικά δρομολόγια δεν ξεκινούν στις 17 Μάη, αλλά ξεκίνησαν νωρίτερα με το πλοίο Άγιος Γεράσιμος που πραγματοποίησε ήδη κάποια έκτακτα δρομολόγια από τις αρχές του μήνα θα παραμείνει για τις επόμενες περίπου 10 ημέρες στη γραμμή, πριν αντικατασταθεί από το ΒΑΣΟΣ Κ.

«Επειδή το ΒΑΣΟΣ θα καθυστερήσει για λίγο, καθώς συνεχίζει να ταξιδεύει στην Χαλκιδική και στα δρομολόγια για το Άγιο Όρος, το επόμενο 12ήμερο τα καθημερινά δρομολόγια θα συνεχίσουν να γίνονται με το Άγιος Γεράσιμος» σημείωσε σχετικά ο ναυτικός πράκτορας Κώστας Χιώνης, τονίζοντας πως το νέο αυτό πλοίο της εταιρείας έχει μεγάλο πρωτόκολλο επιβατών, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει 320 επιβάτες, αλλά το γκαράζ έχει μικρότερη χωρητικότητα σε λεωφορεία.

«Θερμή παράκληση σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν να κλείσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους» σημείωσε ο κ. Χιώνης, υπογραμμίζοντας πως η ζήτηση είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

«Αισιοδοξούμε πως εκτός απροόπτου η χρονιά θα πάει πάρα πολύ καλά και ειδικά φέτος υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τώρα για το τέλος του Καλοκαιριού, δηλαδή τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβρη» σημείωσε.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment