ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ατελείωτες οι πυρκαγιές στα σκουπίδια!
21-04-2017 12:15:00

Δεν προλαβαίνουν οι πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν ρίξει το βάρος τους στις περιοχές που καίγονται σκουπίδια, αφού εκεί υπάρχει το πρόβλημα κι εκεί πρέπει να κατευθύνονται.

Μια ματιά στο βιβλίο συμβάντων δείχνει πως δεν περνά μέρα που να μην καταγράφεται τουλάχιστον μία φωτιά σε χώρο συγκέντρωσης σκουπιδιών και  εκείνο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι  σε τέτοια μέρη γιατί η καύση εκλύει τοξίνες τις οποίες εισπνέουν οι πυροσβέστες.

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένοι γιατί δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν και η αγανάκτησή τους μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, αλλά η επιλογή της πυρκαγιάς δεν ενδείκνυται για περιβαλλοντικούς λόγους.

Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι αρμόδιοι (αν έχει μείνει η ελάχιστη έννοια που να αποδίδει την πραγματικότητα σε αυτή τη λέξη) είναι να διευκολύνουν τα πράγματα εκεί που υπάρχουν κατοικίες αλλά και εκεί που γίνεται με δυσκολία η διέλευση των οχημάτων. Και τέτοια σημεία υπάρχουν πολλά σε όλο το νησί.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment