ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προς εκλογή νέου επικεφαλής του συνδυασμού ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ'' μετά την αποχώρηση Μποζίκη!
21-04-2017 09:46:26

Ο Διονύσης Μουζάκης είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος που αντικατέστησε στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας τον Στέλιο Μποζίκη, μετά την παραίτηση του τελευταίου που έγινε γνωστή και υποβλήθηκε αρμοδίως  πριν από λίγες ημέρες.

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος, ορκίστηκε χθες στα νέα του καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνει σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους για το Δήμο Ζακύνθου.

Με ενδιαφέρον όμως αναμένονται οι εξελίξεις  καθώς το επόμενο διάστημα ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης «Μαζί για τη Ζάκυνθο» αναμένεται να συνεδριάσει για να εκλέξει τον νέο επικεφαλής.

Στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον συνδυασμό, αναφέρθηκε μιλώντας στον –Ε- ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού Γιώργος Αρμένης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε και τη διαφωνία που διατυπώθηκε από όλα τα μέλη του συνδυασμού για την παραίτηση του επικεφαλής και τέως Δημάρχου Στ. Μποζίκη.

«Αν και όλοι κατανοούμε την πίεση και τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες ο κ. Μποζίκης οδηγήθηκε σε παραίτηση, πρέπει να πω ότι ο συνδυασμός μας δεν συμφωνεί. Κατανοούμε και σεβόμαστε την απόφαση του, αλλά δεν την επικροτούμε. Είναι προσωπική του επιλογή και εμείς μέσα από την λειτουργία μας θα καλύψουμε το θεσμικό κενό που δημιουργείται» δήλωσε ο κ. Αρμένης, συμπληρώνοντας πως μετά από τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν θα οριστεί νέος επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον κ. Αρμένη ο συνδυασμός έχει κάνει ήδη μια πρώτη συνάντηση για να αποτιμήσει τις εξελίξεις και θα ακολουθήσει η προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανασύνταξης του συνδυασμού. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment