ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Απαλλαγή πληρωμής από τα τέλη καθαριότητας ζητά το Εργατικό Κέντρο
20-04-2017 16:31:34

Το χρονικό διάστημα που τα σκουπίδια είναι στους δρόμους δεν πρέπει να πληρωθούν τα δημοτικά τέλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου που έλαβε σχετική απόφαση και ζητά την εφαρμογή της από τους αρμόδιους, δηλαδή το Δήμο. Με δεδομένο πως όλους αυτούς τους μήνες δεν γίνεται αποκομιδή, θεωρείται δίκαιο να μην πληρώσουν οι δημότες και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου ομόφωνα αποφάσισε, να απαιτήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο να ληφθεί απόφαση για την απαλλαγή των τελών καθαριότητας για τους εργαζόμενους, ανέργους, λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου για όσο διάστημα είναι τα σκουπίδια στους δρόμους (μέχρι στιγμής είναι 6 μήνες).

Ταυτόχρονα την απόφαση του Εργ. Κέντρου θα την προτείνει και στους υπόλοιπους συλλόγους και επιστημονικούς φορείς που συντονιζόμαστε, όπως Εμπορικός σύλλογος, Ομοσπονδία ΕΒΕ, σύλλογοι Λογιστών, Φαρμακοποιών, Δικηγορικός σύλλογος, Ένωση Γονέων, σωματεία Δημοσίου για από κοινού συντονισμό και δράση.

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως η απόφαση αυτή είναι δίκαιη και σωστή, τα τέλη είναι ανταποδοτικά και θα την διεκδικήσουν. Προτείνει να πληρώσουν η κυβέρνηση, η περιφέρεια και ο δήμος.

Ταυτόχρονα, καλούν όλα τα συνδικάτα, σωματεία, φορείς, τους εργαζόμενους, τους μαθητές, την νεολαία, το λαό, να συμβάλλουν στις εκδηλώσεις και να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες για την πρωτομαγιά.

Για την 1η Μάη οργανώνουν τριήμερο δράσης

* Σαββάτο 29 Απρίλη 11.30πμ στο Cine Foskolos προβολή αντιπολεμικής ταινίας

* Κυριακή 30 Απρίλη 11.00 πμ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.

* Δευτέρα 1η Μάη συγκέντρωση στο παλιό Εργατικό Κέντρο ώρα 10 πμ με συναυλία.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment