ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Στα πρόθυρα ταξιδιωτικών οδηγιών η Ζάκυνθος
20-04-2017 09:30:50

Συνάντηση με το Δήμαρχο ζήτησαν και θα έχουν σήμερα εκπρόσωποι μεγάλων τουρ οπερέιτορ που δραστηριοποιούνται στο νησί μας για να μάθουν τι συμβαίνει με τα σκουπίδια και να ζητήσουν εξηγήσεις για το εγγύς μέλλον.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση που γίνεται με το ίδιο περιεχόμενο, η κατάσταση τώρα είναι πιο πιεστική γιατί οι πρώτοι τουρίστες έχουν έλθει, ενώ το νησί είναι πλημμυρισμένο από σκουπίδια.

Πριν από δύο μήνες είχε γίνει ξανά συζήτηση στο Δήμο με τους εκπροσώπους των τουρ οπερέιτορ και μάλιστα τότε είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις πως η Ζάκυνθος θα έχει καθαριστεί από τα σκουπίδια μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Τώρα βρισκόμαστε στα τέλη Απριλίου και το πρόβλημα είναι εξίσου διογκωμένο αφού στα χωριά και τους τουριστικούς προορισμούς η αποκομιδή αργεί απελπιστικά.

Αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση, έχουν ενδιαφερθεί μεγάλοι τουρ οπερέιτορ όπως η ΤUI και η THOMAS COOK που μετακινούν χιλιάδες τουρίστες προς το νησί μας. Στο διάλογο που θα γίνει στο Δημαρχείο θα τεθούν όλα επί τάπητος, όπως και οι προηγούμενες διαβεβαιώσεις και τα χρονοδιαγράμματα που δεν τηρήθηκαν. Εκείνο που ενδιαφέρει τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς είναι η ασφάλεια και η υγιεινή στα μέρη που πηγαίνουν τους πελάτες τους, κάτι που υπό τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στο νησί μπαίνει σε αμφισβήτηση.

Από την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος αλλά η εικόνα που υπάρχει με τα σκουπίδια στους δρόμους αναιρεί την όποια καλή θέληση επιθυμούν να επιδείξουν οι συνομιλητές μας.

Ο επιχειρηματικός κόσμος και ειδικά οι ξενοδόχοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τις εξελίξεις και βρίσκονται σε αναμονή της συνάντησης που έχουν ζητήσει από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί από το γραφείο του.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment