ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μικρή μείωση κατέγραψε το ΚΤΕΛ στις αφίξεις
19-04-2017 11:56:59

Μικρή μείωση σε σχέση με πέρυσι κατέγραψε στα υπεραστικά του δρομολόγια και το ΚΤΕΛ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλίας Μαλλιάς, ο αριθμός των δρομολογίων ήταν ο ίδιος με πέρυσι, αλλά οι επιβάτες ήταν λιγότεροι.

«Την Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε μια μικρή μείωση και από την Αθήνα της τάξης του 14- 15% και μια μικρότερη της τάξης του 5% από την Πάτρα. Ο αριθμός των δρομολογίων αλλά και των λεωφορείων που πραγματοποίησαν τα δρομολόγια ήταν ο ίδιος με τον περσινό» ανέφερε ο κ. Μαλλιάς εκφράζοντας την ελπίδα να βρεθούν άμεσα λύσεις και η νέα σεζόν να εξελιχθεί ικανοποιητικά.

Οι ξενοδόχοι

Συγκρατημένη ικανοποίηση εκφράζουν από την πλευρά τους επιχειρηματίες, κρούοντας όμως τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες ημέρες.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων Λαγανά Χρ. Τετράδη, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή  της, λέγοντας ότι «η περίοδος του Πάσχα, πήγε πάρα πολύ καλά για την Ζάκυνθο. Είχαμε χιλιάδες τουρίστες, Έλληνες αλλά και Αλλοδαπούς στο νησί, παρότι το Πάσχα φέτος, ήταν χωρίς σε σύγκριση με το περσινό».

«Τα νησιά του Ιόνιου, έτσι και η Ζάκυνθος αποτελούν έναν εύκολο και κοντινό προορισμό για πολλούς  Έλληνες τουρίστες, που μαγεύονται από την κατανυχτική ατμόσφαιρα της μεγάλης εβδομάδας στο νησί αλλά και από τα παραδοσιακά έθιμά μας», τόνισε η κ. Τετράδη ενώ στην συνέχεια ανάφερε ότι «η πληρότητα στα ξενοδοχεία που άνοιξαν για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, ξεπέρασε το 70%».

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment