ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
Ας σοβαρευτούμε διότι η Ζάκυνθος κινδυνεύει με καταστροφή 06-04-2017 08:58:48

Η Ζάκυνθος κινδυνεύει να καταστραφεί οικονομικά τις επόμενες εβδομάδες εάν συνεχιστεί το αδιέξοδο με την παραμονή των απορριμμάτων στους δρόμους και τις πλατείες.

Οι εξελίξεις ξεπερνούν πλέον τις ευθύνες ενός μόνο φορέα.

Αποτελεί ευθύνη όλου του πολιτικού προσωπικού και κυρίως όλων των φορέων του νησιού να συναποφασίσουν και να υποστηρίξουν την πλέον ενδεδειγμένη επιστημονικά και φερέγγυα περιβαλλοντικά, λύση που να υπακούει στους κανόνες της απλής και μόνο λογικής.

΄Οπως ο Σκοπός και τα γύρω χωριά φιλοξένησαν για τριάντα χρόνια τον ΧΥΤΑ με προβλήματα πολύ πιο μεγάλα και επώδυνα από αυτά που προϋποθέτει η σύγχρονη τεχνολογία του νέου ΧΥΤΥ, με την ενδιάμεση λύση, έτσι και τώρα κάποια άλλη περιοχή θα κληθεί να φιλοξενήσει τις νέες εγκαταστάσεις που στην ουσία θα περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο και μια πολύ καθαρή διαδικασία καταστροφής των υπολειμμάτων.

Είναι λοιπόν άδικο, επιζήμιο και αντικοινωνικό κάθε φορά που προτείνεται ένας χώρος να ξεσηκώνονται οι κάτοικοι και να λένε όχι και να τρέχουν κοντά τους διάφοροι επίδοξοι πολιτικάντηδες να τους “πουλάνε” υποστήριξη και εκδούλευση.

Εμείς περιμένουμε από τον κ. Κοντονή, τον κ. Νιοτόπουλο, τον κ. Κολοκοτσά και όλους τους πρώην Δημάρχους που αγαπάνε τον τόπο μας, να υποστηρίξουν την πλέον σοβαρή και φέρεγγυα πρόταση που θα καταθέσουν οι ειδικοί.

ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας