Ο ΑΝΤΩΝΗΣ - ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΠΑΛΙΑΚΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε. ΕΛΑΤΙΩΝ
Να με κρίνουν στο τέλος της θητείας μου
14-03-2017 09:06:50

Στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε ως Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ελατίων αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και στην επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από ομάδα κατοίκων της περιοχής που στήριξαν τη δημοτική αρχή στις εκλογές αλλά σήμερα διαφωνούν με την αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Αναστάσιου Μαρίνου Ντούνου.

«Οι παροιμίες είναι σοφές και για αυτό είναι διαχρονικές: Λένε λοιπόν πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Αν γνωρίζω ή όχι την περιοχή, αν θα γίνει έργο και αν θα υπάρχει συνεργασία, θα φανεί στο τέλος της θητείας μου. Έχω μια μεγάλη εμπειρία και όταν ξέρεις, αφουγκράζεσαι τους πολίτες, ξέρεις να παλεύεις και να διεκδικείς, θα έχεις και αποτελέσματα» δήλωσε, υποστηρίζοντας πως η περιοχή αναπτύσσεται προς μια θετική κατεύθυνση και ο ίδιος θα συμβάλει όσο μπορεί.

«Γνωρίζω τους κατοίκους της περιοχής και δεν κάνω κανένα διαχωρισμό. Φίλοι και μη φίλοι. Αυτοί που υπογράφουν την ανακοίνωση αλλά και αυτοί που με καλοδέχονται, θα αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο» σημείωσε.

Τέλος, σχολιάζοντας την πολυσυζητημένη επένδυση του Εμίρη και την αγοραπωλησία των 15.000 στεμμάτων στη Βορειοδυτική Ζάκυνθο, ανέφερε πως η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα έχει τον τελικό λόγο.

«Αυτό που έχω να πω εγώ και το λέω μετά παρρησίας είναι πως όταν έχεις να κάνεις μια επένδυση, την κάνεις πάνω από το τραπέζι, βλέπεις τους φορείς της Ζακύνθου και δηλώνεις τι θέλεις να κάνεις και τι αποτελέσματα να φέρεις προς όφελος της περιοχής, ζητώντας συναίνεση. Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να πληροφορείται ότι έγινε μια αγοραπωλησία από τις εφημερίδες. Έχουν γίνει λάθη και αυτό το θέμα εγώ καυτηριάζω. Όχι την ίδια την επένδυση που δεν την γνωρίζω. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να είναι αντίθετος σε μια επένδυση αν είναι προς όφελος της κοινωνίας» κατέληξε.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment