ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΜΕΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ. ΜΑΡΙΝΟ ΝΤΟΥΝΟ
Διαφωνίες κατοίκων για τη νέα επιλογή του Αντιδημάρχου Αντ. Αντίοχου στα ορεινά
11-03-2017 10:37:00

Οι αλλαγές που έγιναν στις θέσεις των Αντιδημάρχων προκαλούν τριβές κι αντιπαραθέσεις με πρώτη τη Δημοτική Ενότητα Ελατίων στην οποία είχαμε παρέμβαση των κατοίκων για την αντικατάσταση του Αναστάσιου Μαρίνου Ντούνου με τον Αντώνη Αντίοχο Μπαλιακρά.

Με ανακοίνωσή της η επιτροπή στήριξης στον ΔΗΜΟ ΕΛΑΤΙΩΝ του ψηφοδελτίου "ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ" του σημερινού Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά, κατέθεσε επίσημα τη διαφωνία της λέγοντας ότι ο κ. Μαρίνος προσπάθησε να πατάξει τη διαφθορά που είχαν εγκαθιδρύσει προγενέστεροι αιρετοί στα ορεινά.

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη δραστηριοποίηση του κ. Μαρίνου και γι’ αυτό όρισε έναν παλιό και έμπειρο στο χώρο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ελατίων

Όλοι εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Ελατίων στηρίξαμε τον συνδυασμό " ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ" , γιατί πιστεύουμε σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες, για τους δημότες και την περιοχή.

Όλα τα χωριά μας είναι ΞΕΧΑΣΜΈΝΑ από όλους και είναι βυθισμένα στο σκοτάδι και οι δρόμοι μοιάζουν με καρμανιόλες, η ανάπτυξη είναι ανύπαρκτη και τα νέα παιδιά ξενιτεύονται για να βρουν δουλειά μακριά από τα χωριά μας που συνεχώς ερημώνουν. Η διαφθορά και η ανομία βασιλεύει στην περιοχή μας.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε να στηρίξουμε το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο γιατί πιστέψαμε πως ο Παύλος Κολοκοτσάς θα στήριζε την νομιμότητα στην περιοχή και θα έμπαινε κάποια τάξη στην ασυδοσία που επικρατεί.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αναστάσιος Μαρίνος-Ντούνος προσπάθησε με τις δυνάμεις που διάθετε να βάλει κάποια τάξη στην περιοχή που βασιλεύει η ανομία και η αναρχία, όμως όλοι στον δήμο κώφευαν, και οι επιτροπή της ποιότητας ζωής λυσσαλέα υπερασπιζόταν όλοι αυτή την διαφθορά που έρχεται από τα "παλιά".

Και ως επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η απόφαση της δημοτικής αρχής να αντικατάσταση τον αντιδήμαρχο με τον κ. Αντώνη Αντίοχο-Μπαλιακρά, που η μόνη σχέση που έχει με την περιοχή είναι οι αστακομακαρονάδες που γευόταν σε αφθονία στα παράνομα εστιατόρια του πρώην δήμου Ελατίων.

Για τον λόγο αυτό διαφωνούμε με τις επιλογές αυτές που έκανε ο κ. Δήμαρχος, γιατί δεν βοηθούν την περιοχή αλλά την βουλιάζουν ακόμα περισσότερο στην σήψη και στην διαφθορά των μικροσυμφερόντων που έχουν οι μικρό-παράγοντες της περιοχής.

Και λέμε σε αυτούς τους μανδαρίνους αυτοδιοικητικούς και μη που θέλουν να διοικήσουν τον ξεχασμένο δήμο Ελατίων ,πως θα μας βρουν απέναντι τους, όσα λυσσαλέα και εάν υπερασπίζονται όλοι αυτή την παρανομία και την σήψη που έρχεται από τα "παλιά" και που ευθύνονται όλοι αυτοί που δημιουργήθηκε και υπάρχει .

Και εάν νομίζουν πως είμαστε εύκολος τόπος για την δημιουργία της νέας χωματερής της Ζακύνθου είναι γελασμένη.

Και επίσης εάν νομίζουν πως θα βγάλουν το πρόβλημα από τα χωριά τους για να υποβαθμίσουν την δοκιμής ζωή πλανώνται πλάνη οικτρά.

Συνεχίζουμε μόνοι των αγώνα που έχουμε ξεκινήσει, να σώσουμε την περιοχή μας και να την παραδώσουμε στα παιδία μας με αξιοπρέπεια και ένα καλύτερο αύριο.

Η επιτροπή

Η απάντηση του Δημάρχου

Με αφορμή τη δημοσίευση στον τοπικό Τύπο ανακοίνωσης της Επιτροπής των Ορεινών που στήριξαν τον συνδυασμό "Μάχη για τη Ζάκυνθο" και απαντώντας σε αιχμές που αφήνονται, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, τονίζει πως ξεκίνησε τη ζωή του ως αγροτόπαιδο. Τιμά και τιμάται απ´ όλα τα χωριά της ορεινής ζώνης της Ζακύνθου για την κοινωνική του προσφορά προς όλους τους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα προς τους νέους.

Ο Δήμαρχος είχε ζητήσει κατ´ επανάληψη από τον πρώην Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ελατίων, κ. Αναστάσιο Μαρίνο-Ντούνο, μεγαλύτερη παραμονή και δραστηριοποίησή του στην περιοχή στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει η Ελλάδα, αλλά και ο Δήμος Ζακύνθου.

Τον κ. Μαρίνο-Ντούνο τον ευχαριστεί για την προσφορά του τα πρώτα 2,5 χρόνια και για τη συνεργασία του, όμως αξιοποιώντας το εκλεγμένο δυναμικό του Δήμου και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ορεινή περιοχή της Ζακύνθου, τοποθέτησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια ως Αντιδήμαρχο Ελατίων τον έμπειρο πρώην Δήμαρχο Αρτεμισίων και σημερινό Αναπληρωτή Δήμαρχο, κ. Αντώνη Αντίοχο-Μπαλιακρά, ώστε μαζί και συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή αυτή, δίνοντας έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία και στην κοινωνική δράση.

Ας εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας. Προσωπικές αντιπαραθέσεις, πικρίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες μόνο κακό κάνουν και είναι προφανές ότι δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

Υπόψιν ότι ο Δήμαρχος είχε ευχαριστήσει με το από 3 Μαρτίου Δελτίο Τύπου, τους δημοτικούς συμβούλους και τις δημοτικές παρατάξεις για τη συνεργασία τους τα τελευταία 2,5 χρόνια και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους, Αναστάσιο Μαρίνο-Ντούνο και Αναστάσιο Μποτώνη.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment